boeken

uitgeverij Spirit on Paper

Parallelle Werelden dl III

Reis in het Geheel

 

Linda van den Boogert

 

Ze komt thuis van een reis naar het gebied van de Maya's en verwacht een enthousiaste nieuwsgierighied naar haar belevenissen van haar vriendengroep. In plaats daarvan belandt Linda in een parallelle wereld met een boek dat vier jaar daarvoor geschreven werd. Een wereld waarin haar vrienden de entiteiten uit dit boek blijken te zijn die stuk voor stuk een trede van het geweten van de mens vertegenwoordigen.

€ 20,00

ISBN 9789081685177

 

Paperback met illustraties en fotokatern in het midden. 228 bladzijden

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De Voortgang van het Bestaan

 

Linda van den Boogert

 

Een leven op Aarde. Er komt een abrupt einde aan voor zowel een jongeman als een vrouw. Een ongeluk en een moord. Op dezelfde tijd en dezelfde plaats. Wat brengt hen op dat ogenblik samen? Is er een verband tussen hun overgang?

 

Hij: Hoe zit het leven in elkaar? Wat gebeurt er als je doodgaat? Vragen die hem bezighouden. Hij heeft om de een of andere reden altijd het idee gehad dat hij hier niet thuishoort. Dat hij niet van deze planeet afkomstig is. Als hij op een dag een schilderijtje, waar een merkwaardige energie vanaf komt, bij een medium koopt, denkt hij een ingang te hebben gevonden om dit verzwegen deel van zijn leven te kunnen delen met zijn vriendin Stephanie. Maar niets is minder waar. Stephanie vindt het maar een raar ding en begrijpt niets van zijn fascinatie ervoor. Niet lang daarna zullen de geheimen van het levend dood zijn, van de weg na het overlijden en het reizen in tijd en ruimte zich aan hem openbaren.

Zij: Op het moment dat ze verkracht wordt verkiest ze de dood boven het leven. Maar doodgaan is minder eenvoudig dan ze denkt. Ze heeft aanwijzingen nodig. Wanneer ze het proces doorlopen heeft, blijft ze op de Aarde rondhangen. Ze ontmoet een groepje entiteiten die haar wegwijs maken in deze nieuwe vorm van bestaan. Ze geven haar aanwijzingen over hoe ze de jongeman, die tijdens haar overlijden op dezelfde plaats en tijd een ongeluk kreeg, kan helpen. Ze volgt de behoefte om hem te steunen. Waarom weet ze zelf niet. Langzaamaan zal ze ontdekken dat zij degene is die hem meenam op haar reis naar de Aarde.

 

€ 5,50

ISBN 9789081685160

e-book

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Parallelle Werelden dl II

Reis naar de Oorsprong

 

Linda van den Boogert

 

Twee vriendinnen gaan op reis naar Mexico. Ze trekken langs de ruïnes van de Maya's. Maar ze hebben niet hetzelfde plan. De een gaat voor de herkenning van haar oude omgeving, voor haar familie en de spullen die ze zo goed kent uit haar jeugd. De ander heeft een missie: via een gechanneld reisschema wil ze achterhalen wat de Maya's aan boodschappen in de gesteenten van de oude piramides hebben achtergelaten over het ontstaan van intelligente levensvormen op Aarde. De dames belanden in een wereld van miscommunicatie.

 

Linda van den Boogert beschrijft haar spirituele reis naar de bron, die werd ingeleid door een droom. Door wat op haar pad komt te aanvaarden belandde ze tussen eeuwenoude ruïnes, een Mexicaanse familie en boodschappen uit andere sferen.

 

Het boek laat zich niet alleen lezen als een reisverslag, het geeft een andere kijk op de wereld van de Maya's en de ideeën rond het gedachtegoed dat zij ooit achterlieten in hun bouwwerken.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

€ 19,00

ISBN 9789081685146

 

Paperback met illustraties en fotokatern in het midden. 240 bladzijden

 

Parallelle Werelden dl I

Reis van het Einde naar een nieuw Begin

 

Linda van den Boogert

 

"Een droom leidt de reis in.

Een reis die ik, zonder dat ik het in de gaten heb, al 13 jaar aan het voorbereiden ben."

 

In dit eerste deel van een drieluik over een spirituele reis naar Mexico beschrijft Linda van den Boogert ons in heldere taal hoe deze reis al in de planning stond, lang voordat zij ervan op de hoogte was. Dat niets toevallig is en alles een bedoeling heeft, wordt haar via doorgevingen duidelijk gemaakt.

 

Zij laat de lezer hierin mee delen op een manier die nieuwsgierigheid opwekt naar de volgende twee delen.

€ 16,50

ISBN 9789081685108

 

Paperback met illustraties en fotokatern in het midden. 120 bladzijden

 

€ 5,50

ISBN 9789081685153

e-book

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Het Einde

Over het einde of gaan we naar een nieuw begin?

 

Linda van den Boogert

 

Het Einde kan gelezen worden als humoristisch vertelsel over de relatie van Geert, een gewone, hardwerkende inspecteur, die getrouwd is met een paragnoste. Zijn leven wordt op z'n kop gezet wanneer op een nacht letterlijk aan zijn bed geschud wordt. Hij heeft er geen idee van door wie, maar dat het verband houdt met de fratsen van zijn vrouw staat voor hem als een paal boven water. Ondertussen is hij, zonder zich ervan bewust te zijn, studieobject voor de buitenaardse Zurqe en deelt zijn huis met een grote groep entiteiten, die onder leiding van Bram op zoek is naar een manier om over te gaan naar het licht.

 

Het Einde is een boeiend verhaal over het leven in de sferen en de menselijke overgang na de dood. Maar je kunt het Einde ook op een andere manier lezen. Het Einde is het begin naar verandering in het bewustwordingsproces van de mensheid ten opzichte van de sferen. Dat er meer is dan alleen de aardse sfeer zal de komende jaren, ook in wetenschappelijk opzicht, duidelijker worden.

€15,99

ISBN 9789081685115

Paperback. 148 bladzijden

 

€ 5,55

ISBN 9789081685139

e-book

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

€ 14,50

ISBN 9789081685122

 

Kleurenfoto's. Wire-o binding. 56 blz

Het Nieuwe Eten

 

Linda van den Boogert

 

Het Einde is een wijzing in het leven zoals dat nu op aarde rondgaat. Dat er veel aan gewerkt dient te worden is een feit.

Maar wij willen u niet onthouden van een mogelijkheid om als individu een handje uit te steken om uw planeet te helpen.

Daarom gaven wij dit boekje door. Het is een aanwijzing op de weg naar een evolutionair proces op wereldniveau. Elk begin is een begin. Daarvan bent u een onderdeel.

 

Met onze waardering en liefdevol respect.

 

Dit is de oorspronkelijke tekst die aan Linda via engelen werd doorgegeven om Het nieuwe Eten de wereld in te brengen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het Nieuwe Eten is geen dieetboek, maar een eetboek. Zonder recepten. Het vertelt over de balans tussen lichaam en ziel, tussen mens en aarde, die je kunt bereiken door voedsel van je eigen grond in overeenstemming met het ritme van de dag te nuttigen.

 

Uitgeverij Spirit on Paper

Molenstraat 97, 4793 RA Fijnaart

Tel : 06-57024031

E-mail: info@uitgeverijspiritonpaper.nl